<transcy>Rifò Lab</transcy>

Rifò is een opkomend merk van kleding en accessoires.

Wij produceren producten van hoge kwaliteit, 100% gemaakt met upcycled textielvezels en gemaakt in Italië (In Prato). Dankzij een mechanisch en vakmanschapproces dat meer dan 100 jaar geleden in het textieldistrict Prato (onze stad) is ontwikkeld, zijn we in staat om stofresten om te zetten in nieuwe accessoires en kleding met identieke eigenschappen als de originele producten, dit proces wordt technisch upcycling genoemd textiel vezels. Deze methode stelt ons in staat om de restanten te upcyclen en de hoeveelheid water en chemische producten die bij de productie worden gebruikt, op een verstandige manier te verminderen.

Tegenwoordig is het zo gemakkelijk om je aan te kleden, er zijn zoveel mooie kleding verkrijgbaar voor een lage prijs. Maar we kunnen het beter doen - we kunnen ons kleden in hoogwaardige en modieuze kleding terwijl we voor onze planeet zorgen! Onze missie is om een ​​modieuze en hoogwaardige kledinglijn te creëren die volledig in Prato is gemaakt met 100% upcycled vezels.

Onze producten zijn: MADE IN ITALY: Rifò-kleding en accessoires worden allemaal in Prato en omgeving gemaakt.

100% GEREGENEREERD: al onze producten zijn gemaakt van upcycled textiel of garens en hebben dezelfde kwaliteiten als de nieuwe. Alle kleuren die we gebruiken bij de productie zijn 100% natuurlijk, ze zijn niet geverfd, ze zijn het resultaat van de kleurselectie van stofresten.

Rifò is de made in Italy 3.0! Een hoogwaardig product dat ecologisch en maatschappelijk verantwoord is! www.rifo-lab.com