<transcy>Betaling, verzending, retouren</transcy>

BETALING, LEVERING EN RETOURNEREN

De volgende betaalmethoden worden geaccepteerd:
Creditcard (VISA, Mastercard en American Express), Bancontact, Bankoverschrijving

Betrokken partijen komen overeen dat door middel van elektronische communicatiemiddelen een geldige overeenkomst tot stand komt. LaunchRoom is pas aan een bestelling gebonden nadat deze per e-mail is bevestigd. Indien u met enige betaling in verzuim bent, is LaunchRoom gerechtigd (de uitvoering van) de betreffende overeenkomst op te schorten of zelfs te ontbinden.

PRIJZEN
De prijzen van onze producten en diensten zijn vermeld op de website in EUR (€) en zijn inclusief btw. Prijzen zijn exclusief verzendkosten, die worden toegevoegd aan de totale kosten van de bestelling bij het afrekenen. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en LaunchRoom behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen per land en gewicht. Bestellingen van meer dan € 100 worden gratis verzonden.

VERZENDINFORMATIE
Bestellingen worden van dinsdag tot en met zaterdag verzonden tijdens de openingstijden van de winkel. Neem voor speciale bezorgverzoeken contact met ons op via e-mail voordat u uw bestelling plaatst.
Zodra we uw betaling hebben ontvangen, wordt uw pakket verzonden via Mondial Relay of Bpost. Als er niemand thuis is wanneer het pakket wordt afgeleverd, kun je het ophalen bij je plaatselijke postkantoor of afhaalpunt of een nieuwe bezorging plannen. Levering binnen België duurt over het algemeen 2 tot 3 werkdagen. Vanwege Covid-19 kan er vertraging optreden.
Als je bij het afrekenen een onjuist adres hebt ingevuld, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Als uw bestelling al is verzonden, bent u aansprakelijk voor de kosten voor opnieuw verzenden.

RETOUREN EN RUILEN

LAMPENKAPSETS KUNNEN NIET RETOURNEREN.

Als je niet tevreden bent met je online aankoop (anders dan lampenkapsets of uitverkoopartikelen), stuur het artikel dan binnen 14 dagen na aankoop terug voor een volledige terugbetaling. De verzendkosten voor het retourneren van een artikel zijn voor rekening van de koper en kunnen niet worden gerestitueerd. Neem contact op met lynda@launchroom.be als je hulp nodig hebt bij het retourneren/ruilen van een artikel.
Om een ​​bestelling in aanmerking te laten komen voor terugbetaling of omruiling, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan: de verpakking moet ongeopend zijn, onbeschadigd zijn en alle originele elementen bevatten (tags, informatie, enz.).
Alle goedgekeurde retourzendingen moeten worden verzonden met een traceerbare verzendmethode. Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, zullen we u op de hoogte stellen van de goedkeuring/afwijzing van uw retour en uw terugbetaling (indien van toepassing) zo snel mogelijk zal worden verwerkt.
Als uw zending bij ontvangst beschadigd is, neem dan contact op met Lynda@ launchroom.be zodat we dit probleem kunnen onderzoeken. Vermeld in uw e-mail een beschrijving en een foto van de schade. Als we het artikel dat je wilt retourneren of ruilen niet binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen, komt de bestelling niet langer in aanmerking voor terugbetaling of omruiling.
Let op: lampenkapsets en alle artikelen in de uitverkoop kunnen niet worden gerestitueerd en definitief.

SCHADE
Door het pakket te accepteren, geeft u aan dat uw bestelling in goede staat is ontvangen. Als het pakket met uw bestelling bij aankomst beschadigd lijkt te zijn, dient u het te weigeren en het bezorgbedrijf het terug te laten sturen naar LaunchRoom. De koper aanvaardt dat LaunchRoom niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor het pakket nadat het is geaccepteerd door het bezorgbedrijf.

VERPAKKING
LaunchRoom recyclet verpakkingen waar mogelijk. Veel van onze leveranciers verpakken hun goederen in noppenfolie. Deze bewaren wij en gebruiken deze zelf voor de verzending van nieuwe bestellingen. Hetzelfde geldt voor inpakpapier, kartonnen dozen, enz.

COVID-19
Vanzelfsprekend zullen we de grootste zorg besteden aan een veilige en hygiënische omgeving tijdens het inpakken uw bestelling.