<transcy>Alhena Bijoux</transcy>

 

Mijn naam is Justine en ik wil graag mijn verhaal met je delen over hoe ik mijn passie heb gevonden die nu Alhena heet.

Ik heb 5 jaar als managementassistent gewerkt na het behalen van mijn bachelordiploma in management. Ik besloot echter deze carrière achter me te laten om een ​​andere passie van mij te volgen, namelijk de wereld verkennen om verschillende culturen, talen en tradities te ontdekken.

Ik ging alleen met mijn rugzak naar Australië zonder een woord Engels te spreken. Mijn eerste doel was om Engels te leren, maar deze reis opende een nieuwe wereld voor mij.

Tijdens deze lange reis die ik enkele jaren geleden maakte, volgde ik verschillende cursussen sieraden maken in India, Indonesië en daarna ook in Frankrijk, om verschillende technieken te leren om sieraden te maken. Tijdens deze reis ontdekte ik dat het mijn passie is om sieradenontwerper te worden. En zo werd het merk Alhena geboren.

Ik werk met mooie, natuurlijke en kwalitatieve materialen die ik zorgvuldig kies. In de loop van de tijd heb ik een betrouwbare en duurzame relatie opgebouwd met mijn leveranciers van over de hele wereld, zodat ik zeker weet dat alles wat ik gebruik ethisch verantwoord is.

Ik besteed veel tijd aan het maken van mijn sieraden omdat ik wil dat elk stuk perfect is voor de mensen die het kopen. Wat ik geweldig vind, is dat ik in elk stuk dat ik maak, een klein beetje van mezelf kan delen. En dit is wat Alhena zo uniek maakt.

Tot ziens!

alhenabijoux.com